VFF F05 – Kallelse till samling för träning & match 22-25/6

Miniläger Västerås

VFF genomför vecka 26 ett miniläger i Västerås för F05. Två träningar och en match mot lokalt motstånd kommer att genomföras.

Till lägret kallas de spelare i distriktet som bedöms vara längst fram i sin fotbollsutveckling just nu för fortsatt spelarutbildning. Lägret är också en möjlighet för VFF att få se dessa spelare samlade inför nomineringarna till det nyinsatta Rikslägret. (För mer info om Rikslägret, se tidigare artiklar på vff.se).

Spelare i bifogad lista är kallade att ingå i den trupp på drygt 20 spelare som kallas till denna samling för träning. Till torsdagens match sker sedan ytterligare ett urval. Truppen till matchen meddelas på kvällen efter tisdagens träning.

Kallade reserver kan komma att kallas in till träning eller match med kort varsel.

Inför samlingen kommer ett förberedande webbmöte att hållas den 12/6. Länk till mötet erhålles efter anmälan. Reserver deltar också i förberedande webbmöte.

Spelare och reserver bekräftar deltagande genom anmälan till DFK Tony Juhlin, tony.juhlin.vff@outlook.com senast den 8/6. Vid utebliven eller sen anmälan går kallelsen vidare till annan spelare.

Kallelse - klicka här!

Mer info – klicka här!

Eventuella frågor om samling eller kallelse riktas till Distriktförbundskapten, Tony Juhlin