Spelarutveckling

Prenumerera på Spelarutveckling via feeds (rss)

VFF F05 – Kallelse till samling för träning & match 22-25/6

Miniläger Västerås

VFF genomför vecka 26 ett miniläger i Västerås för F05. Två träningar och en match mot lokalt motstånd kommer att genomföras.

Till lägret kallas de spelare i distriktet som bedöms vara längst fram i sin fotbollsutveckling just nu för fortsatt spelarutbildning. Lägret är också en möjlighet för VFF att få se dessa spelare samlade inför nomineringarna till det nyinsatta Rikslägret. (För mer info om Rikslägret, se tidigare artiklar på vff.se).

Spelare i bifogad lista är kallade att ingå i den trupp på drygt 20 spelare som kallas till denna samling för träning. Till torsdagens match sker sedan ytterligare ett urval. Truppen till matchen meddelas på kvällen efter tisdagens träning.

Kallade reserver kan komma att kallas in till träning eller match med kort varsel.

Inför samlingen kommer ett förberedande webbmöte att hållas den 12/6. Länk till mötet erhålles efter anmälan. Reserver deltar också i förberedande webbmöte.

Spelare och reserver bekräftar deltagande genom anmälan till DFK Tony Juhlin, tony.juhlin.vff@outlook.com senast den 8/6. Vid utebliven eller sen anmälan går kallelsen vidare till annan spelare.

Kallelse - klicka här!

Mer info – klicka här!

Eventuella frågor om samling eller kallelse riktas till Distriktförbundskapten, Tony Juhlin

VFF F04 – Kallelse till träning 6/6 & internmatch 11/6

Lördagen den 6/6 har vi träning och torsdagen den 11/6 internmatch med Västmanlands Distriktslag F04. Träningen hålls på Iver Arena och internmatchen på Rocklunda, R10. Båda i Västerås.

Spelare i bifogad lista är kallade.

Med några få undantag gällande målvakter (vilket framgår av den bifogade listan) så är alla övriga kallade till både träning och internmatch.

För tider och mer information, se bifogat dokument.

Spelare bekräftar deltagande genom anmälan via E-post till DFK Bosse Eriholm, bosse.eriholm@hotmail.com, senast den 27/5. Vid utebliven eller sen anmälan går kallelsen vidare till annan spelare. För er som inte redan har lämnat mobilnummer, bifoga även det i bekräftelsen för snabbare kontakt vid behov.

Eventuella frågor runt träning, internmatch eller kallelse riktas till

Distriktsförbundskapten, Bosse Eriholm

VFF info distriktslagen 2005 Flickor/Pojkar

KLICKA PÅ RUBRIKEN FÖR ATT LÄSA ALLT

Igår informerade vi om att Utvecklingslägret 2020 är inställt och ersätts av ett Riksläger under sensommaren istället (Se genomförande av Riksläger här under). Detta gör att vi i Västmanland kommer öppna upp distriktsverksamheten för årskullen 2005, för att kunna ta ut spelare till detta Riksläger och fortsätta med spelarutbildningen av denna årskull. Som Ni ser så kommer vi inte ha så många plaster till detta Riksläger vilket kommer innebära att vi blir tvungna att skala ner det ganska mycket direkt. Då tjejerna kommit lite längre i uttagningsprocessen så kommer tjejernas trupp vara mindre än killarnas vid de miniläger vi avser genomföra i distriktets regi, dessutom så finns det fler killar än tjejer från början i åldersgruppen.

Riksläger istället för utvecklingsläger F05/P05

Då Utvecklingslägret 2020 är inställt har landslagsavdelningarna för flick- och pojkelit nu arbetat fram en alternativ process för att säkerställa uppstarten av landslagsverksamheten på F- och P15-nivå under hösten. Under sensommaren, i månadsskiftet juli-augusti, kommer ett Riksläger hållas på Bosön, Stockholm. Spelarutbildare, nationella fotbollsutbildare och ungdomsförbundskaptener kommer tillsammans att säkerställa en god spelarutbildning under dessa dagar.

Läs mer på SvFF: https://www.svenskfotboll.se/nyheter/svff/2020/5/rikslager-2020/
VFF kommer inom närmaste dagarna ut med info vad som gäller framöver för F05 och P05.

Grattis William!

Grattis till uttagning för P18/02 landslagsläger på Bosön 23-26 mars 2020.

William Videhult, Västerås SK FK

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter