Spelarutveckling

Prenumerera på Spelarutveckling via feeds (rss)

VFF F05 – Kallelse till träningar 14/3 och 24/3

Söndagen den 14/3 och Onsdag den 24/3 startar vi upp distriktsverksamheten 2021 för F05 med två träningar.
Spelare se bifogad lista, följande spelare är kallade.
För tider och mer information, se bifogat dokument, tider.
Spelare bekräftar deltagande genomanmälan till Distriktsförbundskapten Bosse Eriholm.
(bosse.eriholm@hotmail.com, alternativt mobil 070-536 28 28) senast den 6/3.
Vid utebliven eller sen anmälan går kallelse vidare till annan spelare. Reserver kan komma att kallas in vid återbud, även med kort varsel.

Eventuella frågor riktas till Distriktskapten, Bosse Eriholm.

Information rörande distriktslagsverksamhet P06

KLICKA PÅ RUBRIKEN FÖR ATT SE PLANERINGEN

Verksamheten för distriktslagen har varit helt lagda på is sedna hösten 2020 pga pandemin. vi har nu fått nya riktlinjer från SvFF om hur den planerade verksamheten kommer att se ut för P06 under förutsättning att det kommergå att genomföra,osäkerheten är fortfarande stor och vi anpassar planeringen efter rådande omståndigheter. Med de nya riktlinjerna, samt att verksamheten förskjutits, kommer vi att behöva ändra i det planerade uppglägget med öppna matchläger. De öppna matchlägren kommer ersättas av internmatcher för selekterade spelare i länet. Selekteringen görs i samarbete med föreningarna för att på bästa möjliga sätt låta alla föreningar få möjlighet att nominera spelare som ligger långt fram i sin utveckling inom fotboll. Då det är få samlingar inom länet och vi inom en snar framtid måste presentera den selekterade truppen från Västmanland, kommer det vara många spelare som endast får en samling med distriktslaget. Vi hoppas på överseende med att verksamheten blir fokuserad runt selektering med få samlingar under rådande läge.

Distriktsungdomsturneringarna 2020/2021 INSTÄLLDA!

SvFF:s Tävlingskommitté (TK) beslutade i fredags eftermiddag att STÄLLA IN distriktsungdomsturneringarna 2020/2021 för pojk och flick. Beslutet i helhet finner ni på SvFF:s hemsida.

De skärpta allmänna råden gäller t.o.m. den 30 juni 2021 (myndigheten kommer att löpande utvärdera situationen och besluta om ändring så snart det är motiverat) vilket innebär att spelare födda 2004 inte får spela matcher.

Tävlingskommitténs bedömning: "TK konstaterar att tävlingen i sitt nuvarande format inte kommer att kunna genomföras.
TK beslutar, med stöd av det ovan att ställa in distriktsungdomsturneringarna 2020/2021."

P04/F04: Helgens matcher inställda!

I helgen skulle Västmanlands FF F04 samt P04 möta motsvarande lag från Örebro och Södermanland i gruppspelet i Distriktsungdomsturneringarna.
Vi vill nu meddela att dessa matcher är uppskjutna!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter