Spelarutveckling

Prenumerera på Spelarutveckling via feeds (rss)

Uppskjutna riksläger för kullen födda 2006

Med anledning av de rådande omständigheterna gällande pandemin kommer de planerade rikslägren för pojkar och flickor skjutas upp. De läger som skulle ha genomförts under vecka 26 och 27 skjuts nu fram till vecka 30 respektive 31.

Nya datum:
Pojkar -06: 26-30 juli
Flickor -06: 1-5 aug

Distriktslagsverksamheten är stängd under Maj månad!

All distritkslagsverksamhet är stängd under maj månad.

Distriktslagssamlingar inställda!

Pga av rådande pandemi och de nya restriktionerna som presenterades den 1 mars ser vi ingen möjlighet att bedriva distriktslagsverksamhet enligt ordinarie planering.

Detta innebär att alla praktiska samlingar ställs in tills vidare för F05, F06, P05, P06.

Då riktlinjer/restriktioner snabbt förändras, kan vi i dagsläget inte säga när det finns möjlighet att återuppta den ordinarie distriktslagsverksamheten igen. Men till att börja med ställs mars månads aktiviteter in.

VFF F05 – Kallelse till träningar 14/3 och 24/3

Söndagen den 14/3 och Onsdag den 24/3 startar vi upp distriktsverksamheten 2021 för F05 med två träningar.
Spelare se bifogad lista, följande spelare är kallade.
För tider och mer information, se bifogat dokument, tider.
Spelare bekräftar deltagande genomanmälan till Distriktsförbundskapten Bosse Eriholm.
(bosse.eriholm@hotmail.com, alternativt mobil 070-536 28 28) senast den 6/3.
Vid utebliven eller sen anmälan går kallelse vidare till annan spelare. Reserver kan komma att kallas in vid återbud, även med kort varsel.

Eventuella frågor riktas till Distriktskapten, Bosse Eriholm.

Information rörande distriktslagsverksamhet P06

KLICKA PÅ RUBRIKEN FÖR ATT SE PLANERINGEN

Verksamheten för distriktslagen har varit helt lagda på is sedna hösten 2020 pga pandemin. vi har nu fått nya riktlinjer från SvFF om hur den planerade verksamheten kommer att se ut för P06 under förutsättning att det kommergå att genomföra,osäkerheten är fortfarande stor och vi anpassar planeringen efter rådande omståndigheter. Med de nya riktlinjerna, samt att verksamheten förskjutits, kommer vi att behöva ändra i det planerade uppglägget med öppna matchläger. De öppna matchlägren kommer ersättas av internmatcher för selekterade spelare i länet. Selekteringen görs i samarbete med föreningarna för att på bästa möjliga sätt låta alla föreningar få möjlighet att nominera spelare som ligger långt fram i sin utveckling inom fotboll. Då det är få samlingar inom länet och vi inom en snar framtid måste presentera den selekterade truppen från Västmanland, kommer det vara många spelare som endast får en samling med distriktslaget. Vi hoppas på överseende med att verksamheten blir fokuserad runt selektering med få samlingar under rådande läge.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter