VFF F05 – Kallelse till match 25/6

Miniläger Västerås
OBS!!
I enlighet med gällande riktlinjer kommer vi inte att tillåta publik utöver veckans deltagande spelare på arenan men i samråd med motståndarna har vi kommit överens om att sända matchen via deras sida på appen "Min Fotboll".

VFF genomför vecka 26 ett miniläger i Västerås för F05. Två träningar och en match mot lokalt motstånd kommer att genomföras.

Till matchen den 25/6 kallas de spelare i distriktet som bedöms vara längst fram i sin fotbollsutveckling just nu för fortsatt spelarutbildning. Lägret är också en möjlighet för VFF att få se dessa spelare samlade inför nomineringarna till det nyinsatta Rikslägret. (För mer info om Rikslägret, se tidigare artiklar på vff.se).

Spelare i bifogad lista är kallade att ingå i den trupp på 17 spelare (15 utespelare + 2 målvakter) som kallas till denna aktivitet. 3 spelare kallas också som reserver (2 utespelare + 1 målvakt). Kallade reserver kan komma att kallas in till match med kort varsel.

Spelare och reserver bekräftar deltagande genom anmälan till DFK Tony Juhlin, tony.juhlin.vff@outlook.com senast den 24/6 kl.12:00. Vid utebliven eller sen anmälan går kallelsen vidare till annan spelare.

Kallelse - klicka här!

Mer info – klicka här!

Eventuella frågor om samling eller kallelse riktas till Distriktförbundskapten, Tony Juhlin