Nu satsar vi på UngDomare

"Som UngDomare lär du dig leda andra, blir duktig på att kommunicera och fatta snabba beslut. Jag hade själv önskat att UngDomare fanns när jag började min domarkarriär som 13-åring."

// Mohammed Al-Hakim, elitfotbollsdomare

Läs mer här

Gillar du fotboll, träning och att träffa kompisar? Nu satsar vi på unga domare och söker intresserade och ansvarsfulla ungdomar från Västmanlands fotbollsdistrikt som vill döma matcher under säsongen och samtidigt vara med och skapa gemenskap och utveckling inom fotbollen.

Unga domare gör ett viktigt och nödvänligt jobb för att hålla igång idrotten. Bakom satsningen står Länsförsäkringar Bergslagen. Stödet till unga domare består av fyra delar: synliggöra, stärka, skapa trygghet och gemenskap. Målet är att stärka unga domare inom alla lagidrotter - men 2019 börjar vi med fotbollen i Västmanland. Läs mer om satsningen på ungdomare.se

Som UngDomare får ni:

  • En snygg domartröja - för den rätta lagkänslan
  • Inbjudan till regionala träffar för länets alla UngDomare
  • Domarutbildning, träning och gemenskap
  • Möjlighet till stipendium Årets UngDomare

I samband med Fotbollens dag i Västerås (24 augusti) kommer stipendium
till Årets UngDomare att delas ut. Stipendiet på 2500 kronor går till en UngDomare som visat prov på mod, god kamratskap och under säsongen gjort betydande framsteg i sin domarkarriär.

Anmäl er här: ungdomare.se
Västmanlands Fotbollsförbund ansvarar för anmälningar, utbildningar och gemensamma aktiviter för UngDomare. Vid frågar mejla: ungdomare@vff.se

Välkommen i nätverket UngDomare!