Tränarutbildningar VFF

Nu ligger aktuella utbildningar TuC, TuBu och MvC ute.
Vi fortsätter att ha en efterfrågan föreningsinterna kurser. Alltså där föreningen är värdar för tränarutbildningarna TuC och TuBu.
Men vi vill ha fler.
Vår ambition är att så mycket som möjligt av våra utbildningar ska gå i föreningsregi
Uppmanar alla föreningar som är intresserade att höra av sig.
just nu så finns en TuC (Skiljebo, ej anmälningsbar full kurs) och en TuBu (Oden, sista anmälningsdag 1/11, så passa på) att söka till.
Vi kommer att ta emot ansökningar för kurser som planeras i höst/vinter/vår.
Kommer att uppdatera löpande med höstens och vinterns tillfällen för tränarutbildningar.


Vi kommer för första gången på länge erbjuda målvaktstränarutbindning (MvC) den 1 december. Då detta är första gången vi kör den nya målvaktstränarutbildningen så kan man som förening söka idrottslyft för 100% av kursavgiften och deltagare.
Sista ansökning för att gå MvC är den 19 november.


Håller på som bäst att planera in Tränarutbildning A ungdom (TuAu).
Kursinnehållet riktar sig i första hand till tränare för spelare i de övre tonåren, men är i högsta grad användbart för tränare som är ansvariga för yngre spelare.
Kursen utgör ett fullgott alternativ till UEFA Elite Youth A och har samma målsättning - att ge tränare möjlighet att stödja sina ungdomsspelare i deras utveckling och möta spelarnas krav på bästa möjliga träning, match och vägledning.

Vi har nu ett stort utbud och fantastiska verktyg till vår hjälp, att som tränare skapa den bästa lärande miljö för våra spelare.Med hjälp av dessa kommer vi få fler som spelar och fler som spelar längre.Vid frågor rörande tränarutbildning kontakta

Johan Becker på kansliet.