Fotbolls-DM blir TV021 Cup

DM blir TV021 Cup

Västmanlands Fotbollförbund (VFF) och TV021 har inlett ett samarbete kring Distriktsmästerskapen (DM) som årligen arrangeras i VFF:s regi. Samarbetet bygger på en gemensam ambition att göra turneringen attraktiv för såväl deltagande lag som publik och sponsorer. En viktig del i samarbetet är också att, genom TV021, i så hög grad som möjligt tillgängliggöra direktsändning av matcherna.
I och med detta samarbete överlåter VFF namnrättigheten på DM till TV021, som således blir turneringens titelsponsor. Det nya namnet är TV021 Cup.

- Vi på TV021 har redan i två års tid direktsänt finalerna i DM och är glada över att tillsammans med VFF få möjlighet att utveckla DM, numera TV021 Cup genom att till en början finnas med och visa fler matcher på TV, tillsammans med inslag och rapporter från cupen fortlöpande. Förhoppningsvis kan detta skapa ett större intresse runt om i distriktet, säger Alexander Schnelzer på TV021.
Cupen är helt i linje med vår idé om att synliggöra positiva saker som händer i Västerås. Vi hoppas på sikt vara med och skapa en härlig cup där deltagande föreningar förutom att tävla om platser i Svenska Cupen även bygger upp en prestige i att försöka vinna över varandra, fortsätter Alexander.
- Det här samarbetet med TV021 känns jättespännande för fotbollen i Västmanland. TV021 är en partner vi verkligen har velat ha med oss i den här turneringen så jag är glad att vi lyckades få till ett avtal. Att få avtalet på plats har föregåtts av mycket konstruktiva diskussioner, där våra gemensamma intentioner med TV021 Cup tydligt har framgått säger Birger Jonsson, ordförande i Västmanlands Fotbollförbund.

Se även: http://tv021.se/inslag/?nr=249668949&auto=1&fb=1

För eventuella frågor kontakta

Västmanlands Fotbollförbund                                          TV021
Henrik Haraldsson
                                                                Alexander Schnelzer
Förbundschef
                                                                     
alexander@tv021.se
henrik@vff.se                                                                        070-561 16 55
072-231 66 45