Domarbrist i Västmanland

På grund av det ökade deltagandet i serier under 2017(38 serier) samt utflyttningen av domare så har vårt distrikt fått domarbrist. Detta leder till att vi kan i dagsläget inte bemanna alla matcher om de ändras för mycket, i vissa fall kan vi lösa det. Men som det är nu så har många domare 2 matcher per dag på helgerna och det blir tufft för oss att kunna tillgodose ändringar.
Vi önskar att Ni kan hjälpa till att försöka hålla de speltider som är inlagda i största möjliga mån. Matcher mellan lag i Västmanland önskar vi styra mot vardagar(främst de serier där vi samarbetar med andra distrikt och framförallt Regionala serier).
Vi kommer kolla av med domartillsättaren innan vi godkänner ändringar så att domare kan tillsättas samt vill vi påminna att det är en avgift att flytta match enligt tävlingsbestämmelserna.
Så vi hoppas Ni har förstående för detta.
Hälsningar
DK via Jörgen Nyberg
20170523

Beviljade medel för Idrottslyftet

Nu är alla ansökningar som inkommit t.om 15 mars behandlade och beviljade
Som tidigare år så utbetalas medel efter återrapport och nyheten med att alla ansökningar gällande domarutbildningar och tränarutbildningar måste återrapporteras 15 juni. Det som inte är genomfört fram tills dess avslås och nollas. Om eventuella medel finns kvar så öppnas det upp för sökomgång 2 under sommaren.

Widerlöv Cup 2017

På Västmanlands Fotbollförbunds årsmöte 6 mars lottades de fyra högst seedade lagen som anmält sig till Widerlöv Cup in i de olika grupperna för kvartsfinaler.
Lotten blev följande:
Arboga/Ekbackens IP: Västerås SK FK
Fagersta/Fagerliden: Syrianska IF Kerburan
Skultuna/Kvarnbackavallen: Skiljebo SK
Västerås/ Hamre IP: Bosnisk SK

F16 Landslagsläger Ella Wilson Västerås BK30

Vi har en glad nyhet att Förbundskapten Katarina Dunder Olsson, har från vårt distrikt tagit ut Ella Wlison från Västerås BK30 till Landslagsläger för F16 på Bosön 1-5 mars 2017.
Vi önskar Ella Lycka till!

Inbjudan till seriespel och poolspel för barn och ungdomar 2017

Nu är det möjlig att anmäla lag för serie och poolspel 2017.
Anmälan görs via fogis och den är nu öppen för anmälan.
Vi kommer med tiden uppdatera de dokument som styr våra tävlingar (så spelar vi ...).
Information om tävlingsbestämmelser och representationsbestämmelser hittar ni i dokumentbanken

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter