Fotbollens Dag utan slutsegrare blev en succé

Fotbollens Dag är en endagsturnering i augusti för flickor och pojkar 7-14 år och en manifestation för fotbollen som för 47:e året arrangerades av Västmanlands Fotbollförbund (VFF), tillsammans med ett antal föreningar.

Samsyn Västmanland

Genom "Samsyn Västmanland" har några av länets specialdistriktsförbund beslutat att ännu tydligare bedriva idrottsverksamhet utifrån ett barn- och ungdomars perspektiv. Tanken är att dubbelidrottande ska vara naturligt och att ingen ska tvingas välja idrott i tidig ålder. Överenskommelsen gäller barn t.o.m. 12 års ålder och idrotterna fotboll, handboll, ishockey, innebandy och bandy.

Läs mer...

Västerås BK 30 till Elitettan

Vi gratulerar Västerås BK 30 till platsen i Elitettan 2017. Att få ett elitlag på damsidan känns viktigt för en fortsatt utveckling av flick- och damfotbollen i Västmanland.

Svenska Fotbollförbundet (SvFF) inför tränarlicenser

Svenska Fotbollförbundet (SvFF) inför tränarlicenser för alla tränare som har genomgått SvFF:s UEFA Pro- respektive UEFA A-utbildning och är innehavare av UEFA Pro eller UEFA A-diplom. Läs mer...

Tilldelning av lagpriser senior och junior tävlingar 2016

Tilldelade lagpriser gällande senior och junior- tvälingar i Västmanland samt serier i samarbete med Örebro Läns FF. Priserna finns att hämta på VFFs kansli i Västerås. Priser till Örebro-lag levereras till Örebro Län FFs kansli 20/10.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter