Kallelse till Årsmöte 2021

Västmanlands Fotbollförbund kallar till årsmöte den 25 februari kl. 18.30.
Se kallelsen i sin helhet genom att klicka här

God Jul och tack till alla föreningar och ideella ledare

Västmanlands Fotbollförbund vill tacka för det mycket speciella år som passerat 2020, det var en utmaning för fotbollsrörelsen och dess aktörer.
Vi kan konstatera att alla ni föreningar klarat av pandemianpassning oerhört bra. Mycket av verksamheten har upprätthållits trots svåra umbäranden, inte minst ekonomiskt.
Vi ser fram mot 2021 med önskan om en hållbar fotbollssäsong.
Stort Tack till alla föreningar och alla fantastiska ideella ledare som gör det möjligt att utveckla Svensk Fotboll!

Riktigt GOD JUL och GOTT NYTT Fotbollsår
önskar Birger Jonsson, Ordförande Västmanlands Fotbollförbund

Division 4, 5 och 6 Herrar är nu lottade på fogis!

Nu har vi lottat Division 4, 5 och 6 Herrar för 2021, för tillfället har vi restriktioner vilket gör att man inte kan spela matcher förrän 30 juni 2021. VFF:s styrelse beslöt att vi ska lotta seriespelet ändå, utifall det kommer ändras och så att Ni skall få tid på er att boka matchtider.

Sista omgången får inte flyttas eller ändras tid.

Prel. den 4 mars kommer vi ha spelordningsmöte digitalt, mer info hur det kommer gå tillväga skickas ut i slutet av januari eller i början av februari.

Frågor om detta tas via mail till jorgen@vff.se

Med vänlig hälsning TK via Jörgen

Distriktsungdomsturneringarna 2020/2021 INSTÄLLDA!

SvFF:s Tävlingskommitté (TK) beslutade i fredags eftermiddag att STÄLLA IN distriktsungdomsturneringarna 2020/2021 för pojk och flick. Beslutet i helhet finner ni på SvFF:s hemsida.

De skärpta allmänna råden gäller t.o.m. den 30 juni 2021 (myndigheten kommer att löpande utvärdera situationen och besluta om ändring så snart det är motiverat) vilket innebär att spelare födda 2004 inte får spela matcher.

Tävlingskommitténs bedömning: "TK konstaterar att tävlingen i sitt nuvarande format inte kommer att kunna genomföras.
TK beslutar, med stöd av det ovan att ställa in distriktsungdomsturneringarna 2020/2021."

Futsal säsongen 2020/2021 inställd!

På grund av rådande läge med smittspridning och nationella råd som omöjliggör matchspel för seniorer så har Västmanlands Fotbollförbunds styrelse beslutat att ställa in futsalsäsongen 2020/2021. Detta gäller DM, Damserien samt Herrar Div. 2. Samtliga deltagaravgifter kommer återbetalas snarast möjligt.

Med vänlig hälsning Västmanlands Fotbollförbund

Vad är en talangutvecklingsmiljö?

Vi erbjuder nu nästa kostnadsfria webbinarium. Denna gång med Johan Fallby!
Johan Fallby är idrottspsykologisk rådgivare, författare, föreläsare och före detta landslagsman i bordtennis. Efter bland annat uppdrag för fotbllslagen F.C. København och Djurgårdens IF, tio år som ansvarig för idrottspsykologi på Svenska Fotbollförbundet och mängder av uppdrag för föreningar i olika idrotter, Sveriges Olympiska kommitté (SOK), specialidrottsförbund och Riksidrottsförbundet (RF), arbetar han idag i Fallby Idrott & Psykologi AB samt Fallby & Johannesson AB.


Vad är en talangutvecklingsmiljö?

Idrottarnas miljö är avgörande för om de stannar och utvecklas. Vad gör ni för att bygga ert växthus där samarbete, utveckling och tävling går hand i hand? Hur ser de olika vägarna in i idrotten ut med exempelvis Motivationsmodellen och Standardmodellen? Johan tar er igenom hur ni kan bygga er sunda idrottsmiljö med utgångspunkt i Modellen för deltagande i idrott och fysisk aktivitet (DIF-modellen). Baserat på erfarenhet och forskning.
Introduktion till webbinariet: https://youtu.be/yahwv2lKccU

Kallelse till Digitalt Repskap 9 dec!

Här kommer kallelsen till Repskapet. Ni anmäler er föreningsrepresentant samt suppleant med namn, förening och kontaktuppgifter(e-post) till jorgen@vff.se senast 19 november.

Kallelse

Skärpta allmänna råd i Västmanland

Nu på eftermiddagen meddelade FHM att Västmanland får beslut om skärpta allmänna råd från och med i dag till 10 dec, men det kan förlängas.

Vad gäller VFF:s verksamhet så ställs futsal serierna för damer och herrar in tills vidare. Vi återkommer med mer info när situationen tillåter. Alla matcher fram till årskiftet är inställt. Info om Futsal DM, seriespelet i januari kommer under december månad.

Vad gäller träningar, matcher gäller följande: Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.

https://www.svenskfotboll.se/nyheter/serier/2020/11/skarpta-rad-for-fler-regioner/

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter