Uttagna spelare för Rikslägret pojk

Följande spelare är uttagna till Rikslägret för pojkar.
Från vänster Jesper Vikman,Adam Al Hamad Eriksson och Alex Lindelöv.

Genomförande SvFF Riksläger 2020 för pojkar sker 27-31 Juli på Bosön i Stockholm.
Syfte: Säkerställa landslagsverksamhet P 15. Skapa ett underlag för uttagning till första landslagslägret för pojkar födda 05.

Nomineringar RIKSLÄGER 2020!

Följande spelare är nominerade från Västmanland samt reserver till Riksläger Flick 05, 3-7 aug 2020

Nominerade:
Alva Brehmer, Forsby FF
Elin Roos, Gideonbergs IF
Maja Alvin, Västerås BK30
Moa Landström, Gideonbergs IF
Tone Brodén, Irsta IF

Reserver:
Alba Jakobsson, Västerås BK30
Astrid Nyquist, Gideonbergs IF
Emilia Norin, Västanfors IF
Sofia Halser, Gideonbergs IF

Detta är Västmanlands nomineringar men det är förbunskaptenen för F05 som har sista ordet och tar ut spelare, uttagna spelare kommer få kallelse till Rikslägret från SvFF under v.27.

Killarnas(P05) nomineringar kommer ut under nästa vecka.

VFF F05 – Kallelse till match 25/6

Miniläger Västerås
OBS!!
I enlighet med gällande riktlinjer kommer vi inte att tillåta publik utöver veckans deltagande spelare på arenan men i samråd med motståndarna har vi kommit överens om att sända matchen via deras sida på appen "Min Fotboll".

VFF genomför vecka 26 ett miniläger i Västerås för F05. Två träningar och en match mot lokalt motstånd kommer att genomföras.

Till matchen den 25/6 kallas de spelare i distriktet som bedöms vara längst fram i sin fotbollsutveckling just nu för fortsatt spelarutbildning. Lägret är också en möjlighet för VFF att få se dessa spelare samlade inför nomineringarna till det nyinsatta Rikslägret. (För mer info om Rikslägret, se tidigare artiklar på vff.se).

Spelare i bifogad lista är kallade att ingå i den trupp på 17 spelare (15 utespelare + 2 målvakter) som kallas till denna aktivitet. 3 spelare kallas också som reserver (2 utespelare + 1 målvakt). Kallade reserver kan komma att kallas in till match med kort varsel.

Spelare och reserver bekräftar deltagande genom anmälan till DFK Tony Juhlin, tony.juhlin.vff@outlook.com senast den 24/6 kl.12:00. Vid utebliven eller sen anmälan går kallelsen vidare till annan spelare.

Kallelse - klicka här!

Mer info – klicka här!

Eventuella frågor om samling eller kallelse riktas till Distriktförbundskapten, Tony Juhlin

Grattis till landslagsuttagningar Västmanlands tjejer!

Grattis till uttagning för F18/02 Tipselitläger på Bosön 13-16 juli.
Ella Gunnarsson, Västerås BK30
Wilma Hedenström, Västerås BK30
F16/04 Landslagsläger i Upplands Väsby 13-16 juli
Amanda Aldén, Västerås SK FK
Matilda Eriholm, Västerås BK30

VFF P05 – Kallelse till samling för träning & match vecka 27 - 29/6, 30/6 och 2/7

VFF genomför vecka 27 ett läger i Västerås för P05. Lägret innehåller träningspass på måndagen och tisdagen och avslutas med en internmatch på torsdagen. Träningspass och match kommer att hållas på Rocklunda R10.

Till lägret kallas de spelare i distriktet som bedöms vara längst fram i sin fotbollsutveckling just nu för fortsatt spelarutbildning. Lägret är också en möjlighet för VFF att få se dessa spelare samlade inför nomineringarna till det nyinsatta Rikslägret. (För mer info om Rikslägret, se tidigare artiklar på vff.se).

Spelare i bifogad lista är kallade att ingå i den trupp som kallas till denna samling för träning.

Info läger

Reserver kan komma att kallas in till träning eller match med kort varsel.

Spelare bekräftar deltagande genom anmälan till DFK Niklas Rådberg, niklas911@gmail.com eller 070-7953822 senast den 19/6. Vid utebliven eller sen anmälan går kallelsen vidare till annan spelare.

VFF F05 – Kallelse till samling för träning & match 22-25/6

Miniläger Västerås

VFF genomför vecka 26 ett miniläger i Västerås för F05. Två träningar och en match mot lokalt motstånd kommer att genomföras.

Till lägret kallas de spelare i distriktet som bedöms vara längst fram i sin fotbollsutveckling just nu för fortsatt spelarutbildning. Lägret är också en möjlighet för VFF att få se dessa spelare samlade inför nomineringarna till det nyinsatta Rikslägret. (För mer info om Rikslägret, se tidigare artiklar på vff.se).

Spelare i bifogad lista är kallade att ingå i den trupp på drygt 20 spelare som kallas till denna samling för träning. Till torsdagens match sker sedan ytterligare ett urval. Truppen till matchen meddelas på kvällen efter tisdagens träning.

Kallade reserver kan komma att kallas in till träning eller match med kort varsel.

Inför samlingen kommer ett förberedande webbmöte att hållas den 12/6. Länk till mötet erhålles efter anmälan. Reserver deltar också i förberedande webbmöte.

Spelare och reserver bekräftar deltagande genom anmälan till DFK Tony Juhlin, tony.juhlin.vff@outlook.com senast den 8/6. Vid utebliven eller sen anmälan går kallelsen vidare till annan spelare.

Kallelse - klicka här!

Mer info – klicka här!

Eventuella frågor om samling eller kallelse riktas till Distriktförbundskapten, Tony Juhlin

Reviderat beslut angående träningsmatcher för spelare födda 2001 och tidigare

Idag, den 4 juni, har Västmanlands Fotbollförbunds styrelse valt att revidera det beslut som tidigare fattades avseende träningsmatcher i seniorfotbollen. Folkhälsomyndigheten (FHM) har nu klargjort att fotbollsspelande i sig inte bidrar till ökad smittspridning och har dessutom från och med den 13 juni lyft restriktionen avseende resor inom landet.

FHM är dock tydliga med att det är av yttersta vikt att:
-
Ingen deltar som uppvisar något sjukdomssymptom.
-
Trängsel ska undvikas, max 50 personer får vistas i anslutning till match
-
Det ska finnas möjlighet att upprätthålla god handhygien i anslutning till planen

Styrelsen i Västmanlands Fotbollförbund har med anledning av ovan beslutat att:
- Från och med den 14 juni ta bort den starka avrådan som tidigare funnits avseende träningsmatcher i seniorfotbollen. Seriestart sker, som tidigare kommunicerats, i början av augusti och serierna spelas som enkelserier (gäller div 4-8 herr och div 3-4 dam samt U23).
- Fortsatt uppmana föreningarna att hålla sig i sitt närområde för träningsmatcher
- Uppmana föreningarna att noga följa de råd och rekommendationer (se ovan) som är kopplade till ett matchgenomförande.

Barn- och ungdomsmatcher utan publik

Inför seriestart och med det antal träningsmatcher som spelas runt om i länet just nu vill vi påminna om att Västmanlands Fotbollförbund rekommenderar samtliga föreningar att uppmana intresserad publik att inte komma till matcherna.
Det förbud som finns i ordningslagen avseende deltagare vid offentliga tillställningar medger visserligen upp till 50 åskådare. Men VFF:s skarpa rekommendation är ändå att tydligt uppmana alla , förutom personer som är direkt nödvändiga för att genomföra arrangemanget, att avstå från att närvara vid de matcher som spelas.
Allt handlar ju i grund och botten om att så långt det är möjligt förhindra smittspridning. Färre personer närvarande runt en match innebär rimligtvis en lägre risk. Vi har en skyldighet att förvalta den möjlighet att spela barn- och ungdomsmatcher, som vi trots rådande läge har fått förtroendet att göra, med största tänkbara ansvar.
Självklart är det tråkigt för många föräldrar, släktingar och vänner att missa barnens matcher, men det är en i sammanhanget rimlig och nödvändig uppoffring som vi alla bör acceptera. Vi vill också tipsa om att många matcher kostnadsfritt kan följas via appen Min Fotboll.

VFF F04 – Kallelse till träning 6/6 & internmatch 11/6

Lördagen den 6/6 har vi träning och torsdagen den 11/6 internmatch med Västmanlands Distriktslag F04. Träningen hålls på Iver Arena och internmatchen på Rocklunda, R10. Båda i Västerås.

Spelare i bifogad lista är kallade.

Med några få undantag gällande målvakter (vilket framgår av den bifogade listan) så är alla övriga kallade till både träning och internmatch.

För tider och mer information, se bifogat dokument.

Spelare bekräftar deltagande genom anmälan via E-post till DFK Bosse Eriholm, bosse.eriholm@hotmail.com, senast den 27/5. Vid utebliven eller sen anmälan går kallelsen vidare till annan spelare. För er som inte redan har lämnat mobilnummer, bifoga även det i bekräftelsen för snabbare kontakt vid behov.

Eventuella frågor runt träning, internmatch eller kallelse riktas till

Distriktsförbundskapten, Bosse Eriholm

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter